Cukrovka-diabetes

 

Často se tvrdí, že med je dobrý pro diabetiky. Je nepravděpodobné, že najdeme pro toto jakékoliv potvrzení, pro jeho vysoký obsah cukru. 

Nicméně, med je lepší než produkty vyrobené s třtinového cukru, jak potvrzují studie. Ty odhalily, že hladiny inzulínu byly nižší, oproti příjmu z jiných potravin stejné kalorické hodnoty, ale krevní hladina cukru byla stejná nebo vyšší, než v jiných potravinách, krátce po jídle.

Efekt pojídání medu na diabetes:

Snížení glykémie

Snížení fructosaminu

Snížení koncentrace glykosylovaného hemoglobinu

Útlum postprandiální glykemické reakce

Zvýšení koncentrace inzulínu v séru a snížení inzulínové rezistence

Apilarnil

je produkt získaný z larvy trubců. Ten také má ve svém složení nutriční obsah, který nalézáme v buňkách pláství, sklizených v konkrétním larválním stádiu.

Apilarnil, mužský protějšek mateří kašičky je přírodní včelí produkt z trubčí larvy a jeho výživné složky obsahují hormon prekurzorů, minerály a vitamíny. Trubčí buňky jsou sklízeny v určitém čase po jejich uložení. Pro přípravu jsou rozdrceny, homogenizovány a filtrovány pro maximální účinek na zdraví.

Doporučuje se pro ošetření:

  • Metabolická onemocnění jako jsou
  • Cukrovka
  • obezita,
  • dna,
  • únava,
  • astenie,
  • chronický únavový syndrom;
  • onemocnění žaludku
  • jater (trávicí trakt);
  • poruchy nervového systému;
  • nespavost;
  • premenstruační syndrom;
  • při chřipce a různých infekcích, atd.

Pro gastrointestinální oblasti se používá: na hrubo, samostatně nebo v kombinaci s medem, bylinkami a jinými přírodními léky, také roztoky s tonickou vodou a sirupy; tyto produkty mohou být také uloženy v malých lahvičkách (např. 10 ml každá).

Pravidla a zásady pro dávkování:

- První dávky apilarnilu by měly být podávány v malých dávkách, aby se prokázalo, zda léčená osoba má alergii, nebo ne.

- Po 1 nebo 2 měsících léčby, má následovat přestávka, podle individuálních podmínek.